Kristína

 

Mladá a populární zpěvačka vydala svůj debutový album …ešte váham již v roce 2008. Jedním z významných úspěchů její dosavadní kariéry bylo vítězství v prestižní hudební soutěže EUROSONG Contest 2010 na Slovensku. Prvenství si vyzpívala písní "HOREHRONIE", kterou složil autor hudby Martin Kavulič a legendární textař a básník Kamil Peteraj. Píseň se stala velkým hitem na Slovensku i v Čechách, na žebříčku nejhranějších songů IFPI se udržela dlouhých 100 týdnů. V roce 2011 nazpívala Kristína oficiální hymnu mistrovství světa v ledním hokeji 2011, díky tomu získala také mnoho zahraničních fanoušků. Mladá zpěvačka Kristína je  zpěvačkou roku CZ & SK hudebních cen ÓČKO 2011.

V roce 2014 fanoušky potěšilo výběrové album Kristininých hitů pod názvem TIE NAJ. V říjnu 2017 vyšlo její zatím poslední album s názvem MAŤ SRDCE. Je také nejhranější slovenskou interpretkou v České a Slovenské republice za rok 2010. V roce 2016 získala prestižní ocenění ve slovenské anketě oblíbenost OTO jako televizní osobnost roku 2015 v kategorii zpěvačka. V průběhu posledních let se zpěvačka, vlastním jménem Kristína Peláková, dostala mezi nejžádanější interprety slovenského showbyznysu. V roce 2015 zazářila také na filmovém plátně, po boku Ondřeje Vetchého a Simony Stašové ve snímku Život je život a také v česko-slovenské pohádce Johančino tajemství, která se ve Slovenské televizi stala nejsledovanější pořadem za posledních 11 let. v obou filmech Kristína hrála, nazpívala titulní písně a natočila videoklipy. V současnosti zpěvačka připravuje nové CD, písně z něho se určitě objeví i na koncertech princezny slovenského popu, jak Kristínu nazývají novináři. Písně oblíbené umělkyně přesáhly na YouTube 120 milionů zhlédnutí. Třikrát po sobě se stala nejúspěšnější slovenskou zpěvačkou v prestižní soutěži Český slavík v kategorii Slavíci bez hranic. Kristína „dobyla“ také nejprestižnější sál českých hudebníků – pražskou Lucernu s hostem Vašo Patejdlem. Vyprodaný koncert živě přenášelo rádio Frekvence1.

Kristínina hudba oslovuje široké publikum, její vystoupení je vhodné pro každou věkovou skupinu. Svá vystoupení dokáže přizpůsobit požadavkům pořadatelů, což z ní dělá ideální interpretku pro jakoukoliv společenskou akci.

Více informací o zpěvačce a termíny koncertů naleznete na www.kristinamusic.sk

Partneři

mafra
Emersion Software
InZlin

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.