Elvis Presley revival band

Dovolujeme si Vám nabídnout skvělou show nezapomenutelných hitů Elvise Presleyho (Vladimír Lichnovský) a jeho vynikající doprovodné kapely. Je skutečnou špičkou ve svém oboru, známý v ČR i za hranicemi, boduje také v světových kláních Elvisů.

Kromě koncertních vystoupení v České republice, Polsku, na Slovensku i v Německu, se v lednu roku 2004 zúčastnil prestižního mezinárodního klání profesionálních i amatérských dvojníků Elvise Presleyho v Blackpoolu ve Velké Británii, kde obsadil krásné druhé místo v konkurenci 53 účastníků z celého světa! Vladimír Lichnovský byl jediným nebritským soutěžícím, který zabodoval v té nejvyšší špičce v konkurenci zpěváku z anglofonních zemí.


Při jeho show ani na chvilku nezapochybujete o tom, že "král stále žije"! Kromě excelentní interpretace písní Vás o tom přesvědčí i bezchybná image, kostýmy a celkový look.

Provedeme Vás obdobím na přelomu 60. a 70. let, slavných "Las Vegas" koncertů, kdy se Elvis po skoro desetileté pauze, vrátil na koncertní podia a ukázal se ve skvělé hlasové a fyzické formě.
Uslyšíte nejen známé rock&rolly a balady jeho ranných let (Hound Dog, Tutti Frutti, Love Me Tender, ...), ale také krásné a hlasově náročné skladby z pozdějších období (Bridge Over Troubled Water, My Way, In The Ghetto...).

Možnost sólového vystoupení Elvise Presleyho, nebo show s celou kapelou.

Partneři

mafra
Emersion Software
InZlin

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.