ABBA World Revival

Švédská hudební legenda - kapela ABBA byla svého času skutečným fenoménem, populárním v celém světě. Postupem let jejich oblíbenost neklesá, naopak stoupá zájem o produkce věrně interpretující tuto nestárnoucí hudbu.

ABBA World revival z Prahy je 10 členný soubor, složený z profesionálních hudebníků, které svedl dohromady obdiv k tvorbě světoznámé skupiny ABBA.

ABBA World revival Vám nabízí, takřka originální provedení repertoáru této slavné hudební formace a jejich vystoupení je 100% živá show-produkce mnoha hudebníků. Repertoár zahrnuje přes 30 nejznámějších písní švédské legendární megaskupiny 70. let, které byly nastudovány nejen podle studiových nahrávek, ale i podle audio a video nahrávek živých vystoupení skupiny ABBA, což zaručuje jak přesnost hudebního provedení, tak i dokonalé vystižení nálady a atmosféry každé jednotlivé skladby. Celá produkce je dokonalou živou interpretací skladeb ABBA na špičkové úrovni, včetně dokonalé image, dobových kostýmů a pódiové choreografie. Celé představení je dokonalou hudební LIVE SHOW.

 

ABBA World revival představuje absolutní špičku tohoto hudebního oboru a jejich vystoupení může být ozdobou vaší akce a jistě nadchne každého posluchače bez rozdílu věku!

 

Partneři

mafra
Emersion Software
InZlin

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.