QUEENSHOW

Kapela QUEENSHOW předvádí skvělou show nejznámějších hitů Freddie Mercuryho a skupiny Queen. Zažijte znovu nesmrtelnou energii hudby, která patří k tomu nejlepšímu, co kdy v pop-music vzniklo.

Pětice skvělých muzikantů velmi přesvědčivě zvládá rukopisy legendární kapely. V čele s charismatickým představitelem Freddieho, dokáží během několika okamžiků rozezpívat a vtáhnout posluchače do atmosféry svého vystoupení a vyvolat v nich neopakovatelný zážitek. QUEENSHOW se představuje na hudební scéně jako revivalová kapela již několik let.

Díky širokému spektru posluchačů a milovníků hudby Queen se řadí mezi přední oblíbené revivalové skupiny. QUEENSHOW se kromě mnoha koncertů na Slovensku, odkud pochází a v České republice, těší zájmu i v dalších evropských zemích. 

Kapela má v repertoáru všechny největší a nejoblíbenější hity Queenů, velkou pozornost věnuje výběru původních nástrojů, kostýmům, prezentaci a celkové show, která pokaždé doprovázela vystoupení jejich idolů. Při svých vystoupenich používá v nebývale velkém rozsahu stejné nástroje, nebo nástroje z doby působení kapely Queen.

QUEENSHOW Live Music Promo Video: https://youtu.be/h9d1JLN2A-A

Partneři

mafra
Emersion Software
InZlin

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.