Jam & Bazar

Pamatujete si na časy diskotékového opojení, dunící hudby, skvělé nálady a radosti ze života? Na nestárnoucí hity tajně nahrávané na "kazeťáky" a poslouchané z rádia? Tak pozor, přichází kapela Jam & Bazar! Nabízí pecky, které všichni dobře znáte, které oslovují a baví již několik generací! To vše v živelné, pódiové show let sedmdesátých i osmdesátých, ke které nepochybně patří také stylové kostýmy. Kapelu, známou dnes již ve všech koutech České země, na Slovensku, v Německu i Polsku, tvoří skvělé zpěvačky a zkušení muzikanti.

Největší hity 70. let - ABBA, Boney M, Suzi Quatro, Blondie, Baccara, Donna Summer, atd., filmové a muzikálové melodie světové i české - to je kapela Jam & Bazar.

Podtitul "Top Of The 70´s Pop naznačuje, že kapela hraje ty největší pecky a notoricky známé melodie let sedmdesátých. A protože toto období zasahuje několik generací posluchačů, jsou i publikum a fanoušci Jam & Bazar věkově různorodí. Sedmdesátá léta patřila k hudebně nejplodnějším, takže show Jam & Bazar je nabita světoznámými hity.

Kapela vám může nabídnout i ABBA SHOW v programu "Mamma Mia" -  předvede pódiovou show sestavenou z největších hitů legendární švédské kapely ABBA.

Dosavadním vrcholem Jam & Bazar bylo účinkování v zábavných pořadech všech televizí - Nova, Prima, Markíza, STV, ale především vystoupení v České televizi v několika dílech televizní show Vladimíra Hrona Abeceda hvězd.

Kapela se proslavila také jedinečným a neopakovatelným vystoupením v pražském klubu Karlovy lázně. Půl hodiny si americký herec Bruce Willis (v té době v Česku natáčel film Hartova válka) vychutnával koncert krkonošských hudebníků nejprve jako divák, pak se vyhoupl na pódium a s Jam & Bazar si zazpíval několik hitů.

V podání Jam & Bazar můžete zažít i večírek ve stylu kapely ABBA (samostatný blok v délce cca 60 minut).
 
Vidět vystoupení JAM & BAZAR znamená zažít skutečnou show se vším všudy, zpívat, tančit, zkrátka bavit se!

Kapela vystupuje ve složení:

Radmila Bucharová - zpěv
Jindřiška Pitlová - zpěv
Jan Chadim - kytara, zpěv
Ondřej Paska - kytara, zpěv
Vlastislav Buchar - bicí
Jiří Zounar - basová kytara

Partneři

mafra
Emersion Software
InZlin

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.